Ocean's 8 (2018) - Trailer & Poster

 
Jag ska vara ärlig och säga att jag aldrig riktigt älskade Ocean's Eleven (2001), Ocean's Twelve (2004), och Ocean's Thirteen (2007), vars första filmen är en nyinspelning av Ocean's Eleven från 1960, men nu känner jag att det kanske kan blir rätt. Dessa filmer har som bekant fått sig en spin-off som går under namnet Ocean's 8 och där det enbart är kvinnor i huvudrollerna, och alla vet ju att kvinnor kan bättre än män så därför är också mina förhoppningar höga.
 
I rollistan av Ocean's 8 hittar vi bland annat min favorit Sandra Bullock som slår sig samman med Cate Blanchett, Sarah Paulson, Rihanna, Helena Bonham Carter, Mindy Kaling och Awkwafina vars karaktärer ska infiltrera en gala i New York och ta det halsband som bärs av Daphne Kluger (Anne Hathaway).
 
Filmen är regisserad av Gary Ross och säga komma upp på den svenska biograferna den 27 juni 2018, och även om jag osäker på om det blir ett biobesök för just mig så ser jag åtminstone fram emot filmens Blu-ray release som bör inträffa under hösten / vintern samma år.
 
 
 
 
 

Kommentarer
David%20H säger:

Denna filmen ser jag faktiskt fram emot. Lite tråkigt att det är en remake. Tycker de kunde kommit på något nytt, men så ser inte Hollywood ut i dag.

Svar: Näää de har haft idétorka länge där nere =/ Men allt som går att göra har nog redan gjorts, finns inget som är unikt längre =(
...Liiinna

2017-12-20 Kl: 18:24:56

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: