Nytt i Filmsamlingen, del 240: Årets Julklappar

 
Julen är så gott som över och de flesta har säkert blivit överösta av onödiga julklappar. Men eftersom jag inte tillhör en av de där bortskämda j*vlarna som får 100-tals paket av sina föräldrar/syskon/barn/släktingar eller whatever så nöjer jag mig med en liten klapp från den enda föräldern jag har vid liv, nämligen min pappa.
 
Varje jul ger min pappa mig en seriebox som jag själv får välja ut och beställa hem, för att sedan slå in i julpapper och ge räkningen till honom. Just i år föll lotten på The Flesh & Bones Collection av tv-serien Bones som innehåller alla 12 säsonger på DVD, och jag fick ett extra plus i kanten då jag norpade åt mig serieboxen för halva priset under Black Friday Sånt uppskattas nämligen av fattigpensionärer.
Och av bästa vännen fick jag en popcornmaskin med tillhörande "ingredienser" och även en flaska vin av hennes föräldrar, så vi kan ju säga som så att jul- och nyårshelgen är räddad.
 
Julen firades förövrigt hemma hos pappa och började med julgodis och alkoholiserad julglögg till Kalle Anka. Därefter tillaga vi mat som vi krängde i oss och som avslutning blev det Ris à la Malta till julfilmen Krampus och paketöppning.  
 
Av nyfikenhet undrar jag självklart vad mina små aliens har fått i julklapp? Kanske något nördigt hårt paket eller ett tråkigt mjukt paket? Se så, berätta nu...
 
 

Kommentarer
Henrik Söderström säger:

God fortsättning

Den där popcornmaskinen såg ju läcker ut alltså, en liten minikyl och godispåsar så har du en minikiosk :) Själv fick jag kontanter vilket uppskattas såklart. Så får köpa mig egna nördgrejer i form av serier och filmer, samt sätta undan lite.

Svar: Det händer att jag får kontanter också, men det är när min julklapp inte hinner fram till jul och då får jag cash så jag kan betala den när den väl anländer =) Vilket hände förrförra julen (eller nått sånt) och då fick jag till och med en hel krona över.
...Liiinna

2017-12-26 Kl: 21:35:35
Tess säger:

Min "nördiga" present var figurerna Ellen Ripley och Newt :-D Sedan fick jag några "vuxenpresenter" oxå och då menar jag INTE "vuxenleksaker"...hahaha..lät lite fel det där :-D

Svar: HAHAHAHAHA Du gjorde precis min kväll, jag kan inte sluta skratta =D
...Liiinna

2017-12-26 Kl: 21:49:24
URL: http://highlandertess.blogg.se

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: