Nytt i Filmsamlingen, del 234: Veckans Shopping

 
En del av mina söta läsare vet nog att jag har varit sjukskriven under en längre tid, både för fysiska och psykiska åkommor och jag kämpar dagligen för att ens fungera på min lilla sparlåga. Men i början av denna månaden var det tänkt att jag under min heltidssjukskrivning skulle få börja arbetsträna, alltså gå bredvid en kollega, vilket jag såg fram emot. Dock får man inte sätta mina fötter på jobbet förrän Försäkringskassan har beviljat det och de prioriterar tråkigt nog sin julfika och julledighet mer än sina sjuka som behöver hjälp. Så nej, jag har ännu inte fått "återgå" till jobbet och jag har inte heller blivit beviljad min sjukersättning, och fortsätter det i denna takten så kommer min arbetsträningsperiod hinna gå ut innan jag ens få testa på och se om jag klarar av att jobba igen.
Hur som helst, efter detta bakslaget behövde jag trösthandla lite. Ni vet, trösthandla för att överhuvudtaget orka med livet och alla bakslag, så....
 
Jag började veckan med att gå inom Hemmakväll för att trösthandla lite. Där fick man som medlem köpa The Hitman's Bodyguard för 129 kr på Blu-ray, vilket kändes rätt bra så jag slog till.
 
Därefter klickade jag mig in på Discshop.se för att köpa ytterligare några filmer. I deras julkalender kunde man under veckan hitta bland annat Never Let Me Go på Blu-ray och Roberts P-Rulle på DVD för 69 kr stycket vilket jag nappade på. Och när jag ändå var i farten passade jag på att köpa Bring it on: Worldwide Showdown och nyinspelningen av Fame på BD för 99 och 49 kr.
 
Som avslutning nappade jag även på Cdons julerbjudande där man kunde köpa Atomic Blonde och Unthinkable för 99 kr stycket, både på Blu-ray och bara för att så kände jag mig tvungen att ha dom.
 
Bortsett från Never Let Me Go så har jag sett samtliga av dessa filmer under veckan och de alla visade sig vare en blandad kompott från bra till dåliga. Men vilka som tillhör till vilken kategori får tiden avgöra, ni får helt enkelt hålla utkik efter mina recensioner som ploppar upp lite allt eftersom här i bloggen.
 

Kommentarer

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: