Nytt i Filmsamlingen, del 230

 
I förra veckan anlände en del recensionsexemplar varav vissa redan har blivit "presenterade" medan andra dyker upp inom en snart framtid, men utöver dessa så köpte jag även två filmer och en serie.
Förra måndagen svängde jag bland annat inom Hemmakväll där man som medlem kunde köpa Valerian and the City of a Thousand Planets för 129 kr. Dock visade sig den svenska utgåvan vara ett skämt som saknar extramaterial i alla färger och former och just därför går inte min besvikelse att förklara. Det är nästan ett mirakel att filmen ens finns med på skiva...
 
Strax därefter klickade jag mig in på Discshop för att trösthandla. Där norpade jag åt mig hela den svenska serien Skärgårdsdoktorn på DVD för 99 kr och även en julfilm för 49 kr vid namn Krampus på BD som ska ses på julafton.
Skärgårdsdoktorn har dessvärre en fruktansvärd dålig kvalité både när det kommer till ljud och bild samt att bildformatet inte går att anpassa till dagens tv-apparater, men nostalgikänslan är ändå på topp vilket väger upp för alla brister.
 

Kommentarer

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: