Nytt i Filmsamlingen, del 226: Black Friday Shopping

 
Den 24 November var det Black Friday, en härlig lite dag för oss som gillar shopping. Jag personligen undviker självklart fysiska affärer, kläder och andra kvinnliga saker och istället vänder jag mig till mina två favoritaffärer på nätet, nämligen Cdon och Discshop där det kryllar av film och tv-serier i alla färger och former.
 
Just i år gick jag möjligtvis lite överstyr då jag plundrade mitt klena bankkonto och handlade för lite mer än planerat. Men är det rea så är det och då måste man passa på. 
 
Hos Cdon hittade jag filmerna The Circle och Starship Troopers: Traitor of Mars på Blu-ray, samt tv-serierna Homeland, säsong 6 på BD och NCIS, säsong 14 på DVD. Och sen fick det även bli megaboxen av tv-serien Pretty Little Liars: The Complete Seriers, säsong 1-7 på DVD.
 
Hos Discshop blev det filmerna Berlin Syndrome på DVD och Their Finest Hour på BD, samt megaboxaran av tv-serierna One Tree Hill: The Complete Seriers, säsong 1-9 och The OC: The Complete Series, säsong 1-4, båda på DVD.
 
Och som om det inte vore nog med det passade jag på att köpa två begagnade filmer av Melanie på DVD, nämligen The Wedding Singer och True Romance som både har utgått i affärerna.
 
 
Utöver dessa så köpte jag även en julklapp till mig själv hos Discshop, nämligen megaboxen av tv-serien Bones: The Flesh and Bones Collection, säsong 1-12 som redan är inslagen och undangömd i väntan på dopparedagen, och därför finns den inte med på bild.
Och så blev det några filmer till min pappa (som inte heller finns med på bilden), nämligen The Marine 5: Battleground, Sniper: Ultimate Kill, Security, Sleepless, Billy Lynn's Long Halftime Walk och Once Upon a Time in Venice, samtliga på Blu-ray.
Eftersom farsgubben betar av filmer i samma takt som en annan blinkar så har han redan hunnit se och ge sitt utlåtande på alla filmer, och betygen var allt ifrån "sämsta skräpet", "värre än en B-film", "tråkig", "händelselös" och två som fick utlåtandet "sevärd". Dock kommer jag inte ihåg vilket som tillhörde vem, men vi kan nog säga att samtliga var smärre bottennapp.
 

Kommentarer

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: