Nytt i Filmsamlingen, del 144

Lite då och då kommer mina inlägg "Nytt i Filmsamlingen" som visar upp de filmer som jag har mottagit från mina sponsorer, men efter önskemål så kommer jag återigen att börja lägga ut mina egenköpta filmer i denna kategorin.
Planen är att sammanfatta mina egna inköp ca en gång i veckan, frånsett att jag har handlat något, och vi börjar därför med de två senaste veckorna då dessa filmer har dykt upp i min brevlåda:
 
 
Från Cdon anlände Blu-rayfilmerna The Light Between Oceans och Rogue One: A Star Wars Story som kom i en limiterad Steelbook utgåva, båda en dag innan releasen vilket uppskattas. Och från Discshop kom filmerna Vanishing Waves och Equals på DVD, båda köpta under deras Sci-fi Veckor för ynka 29 kr stycket.
 
 
The Light Between Oceans är en romantisk och berörande film som har vår svenska Oscarsvinnare Alicia Vikander i huvudrollen tillsammans med Michael Fassbender, ett par som efter ett par missfall bestämmer sig för att ta hand om ett barn som spolas i land.
Rogue One: A Star Wars Story är den åttonde Star Wars filmen ut i skaran och ja, det är samma gamla Star Wars historia fast i en ny synvinkel.
 
Vanishing Waves vet jag ärligt talat inte vad handlar om. Det var helt enkelt bara rea och science fiction, vill säga: ett måste.
Equals däremot tar oss med till en känslokall framtid där känslor anses vara en sjukdom som måste besegras. I huvudrollerna ser vi Nicholas Hoult och Kristen Stewart som båda är drabbade av SOS och de inleder därför en förbjuden romans.
 
 
Av dessa så har jag sett alla utom Vanishing Waves och recensionerna kommer dyka upp här i bloggen nån gång framöver, så det är bara att hålla utkik. Men i väntan på det så kan vi säga som så: Se The Light Between Oceans och skippa Rogue One: A Star Wars Story och Equals.
 

Kommentarer

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: