Årets Femte Biobesök

 
Den 12 april 2017 gick Fast & Furious 8 (originaltitel: The Fate of the Furious) upp på de svenska biograferna men tack vare ett enormt velande från min sida så blev det inget biobesök för mig då, min biostol var helt enkelt redan uppbokad.
 
Men bättre sent än aldrig som det heter och därför har jag och Mr. Coca-Cola Zero bokat oss en biobiljett till kvällens visning av filmen som börjar rulla kl 21.00. Och förhoppningsvis är bioruset över så det blir en lugn och gles kväll i biomörkret.
 

Kommentarer
lisa säger:

Har du inga kompisar som du går med på bio med?
Har du många vänner eller är du bara inne och se på film?
Har du nån kille eller föredrar du att leva själv?

Svar: Hej Lisa. Jag ska se om jag lyckas pricka in alla dina frågor med ett svar =)
Jag har valt att bara ha några få vänner som jag håller nära och träffar regelbundet nån gång i veckan, men jag föredrar ändå att gå på bio själv så jag kan koncentrera mig på filmen utan att bli distraherad. Jag är nämligen lite för pratglad i folks närhet men ändå väldigt osocial och trivs med mycket egentid. Så jag antar att jag trivs ihop med folk i små doser och sen vill jag ha mycket egentid i soffan framför en film =)

Och det finns ingen man i mitt liv just nu men om/när jag träffa kärleken så vill jag ändå bo själv, i ett särbo-förhållande så man slipper trampa på varandras tår.
...Liiinna

2017-04-15 Kl: 16:49:57

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: