Daddy's Home (2015)

Daddy's Home (Komedi): 
Brad har jobbat länge och hårt för att vinna sina styvbarns hjärtan och när deras biologiska far Dusty plötsligt kommer tillbaka in i bilden riskerar han att förlora allt. Låt bästa pappan vinna
 
 
BETYG och RECENSION: 
Daddy's Home är en komedi från 2015 som har Will Ferrell och Mark Wahlberg i huvudrollerna som Brad och Dusty, styvpappan vs den biologiska pappan till Saras (Linda Cardellini) barn och konkurrensen om att vinna barnens och mammans hjärta blir hög då Dusty plötsligt dyker upp från ingenstans. 
 

Dusty och Brad tävlar för att vinna papparollen
 
Jag må ha sagt många gånger att jag inte riktigt uppskattar komedier men det beror helt och håller på innehållet. Just Daddy's Home saknar, till största del, den där fjantiga bajs och kiss humorn som får mig att vilja kräkas och just därför är detta också en komedi som passar mig någorlunda i smaken. Dock saknar filmen min typ av humor och därför blir skratten få men de skymtar åtminstone förbi ett fåtal gånger vilket också gör att filmen blir lite lagom underhållande. Jag hade visserligen sett något helt annat framför mig än vad vi faktiskt får se och därför kan jag inte heller undgå min besvikelse. Trailern gör med andra ord inte filmen rättvis... förutom dumheterna då så klart.  
 

Lite för låga skämt.  
 
När det kommer till skådespelarna så gör Will Ferrell det han alltid gör och vi ser honom därför i ungefär samma rolltolkning som han alltid gör, vill säga lite lagom smådum medan Mark Wahlberg varierar sig något. Dock kan jag inte riktigt bestämma mig för om jag tycker om hans val av filmkaraktär eller ej men en sak är säker, han är åtminstone het i rollen som Dusty och det är alltid något för en singeltjej som mig själv. 
 

Dusty slänger av sig tröjan när helst han vill, vilket inte gör något.  
 
Allt som allt så är Daddy's Home en medelmåttig men bra komedi som kunde ha varit både bättre och roligare, men den duger ändå gott och väl som den är. Den är kanske inte överdrivet rolig men den har sina stunder då smilen lyser igenom samtidigt som man nästan skäms i karaktärernas vägnar. 
 

Vem ska vinna Sara och barnens hjärta?  
 

FILMINFORMATION:

Originaltitel: Daddy's Home.
Taglines: "Dad vs step-dad", "Family is worth fighting for", "The gloves are off this Boxing Day" och "This Christmas choose your Daddy".
Genre: Komedi.
Skådespelare: Will Ferrell, Mark Wahlberg, Linda Cardellini, Thomas Haden Church, Scarlett Estevez, Owen Wilder Vaccaro, Bobby Cannavale, Hannibal Buress, Bill Burr, Jamie Denbo m.fl.
Regissör: Sean Anders.
Speltid: 96 min (Blu-ray).
Språk: Engelska.
Undertext: Svenska.
Åldersgräns: Rekommenderad från 7 år.
Premiärår: 2015.
Sv. Biopremiär: 6 Januari 2016.
Distributör: Paramount.
DVD och Blu-rayrelease: 23 Maj 2016.
Köp filmen på DVD hos: Discshop och Cdon.
Extramaterial (DVD): - .
Köp filmen på Blu-ray hos: Discshop och Cdon.
Extramaterial (Blu-ray): Deleted and Extended Scenes • The Making of Daddy’s Home • Daddy-Off • Daddy Daughter Dance • Halftime Stunt • Child’s Play.
 
FILMSERIEN BESTÅR AV:
  1. Daddy's Home (2015).
  2. Daddy's Home 2 (2017).
 

 
 

Kommentarer

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: