Årets Åttonde biobesök!

 photo me before you bio_zpsdrhq94mn.jpg
 
Det går slött med biobesöken i år men nu är det äntligen dags för ännu en film, en film som jag inte hade tänkt se på just bio eftersom jag är så himla blödig, men när en "vän" gav filmen en 10:a i betyg kände jag mig tvingad. Jag kan helt enkelt inte vänta på den kommande BD-releasen. 
 
Årets åttonde biobesök går till filmen Me Before You (sv. titel: Livet efter dig) som sägs vara en dramafilm som lockar fram tårar. Filmen hade svensk biopremiär den 17 Juni 2016 men jag kommer alltså se den först idag (21 juni) med start kl 18:30, och som vanligt tar jag med mig Mr. Coca-Cola Zero som en biodejt. 

Kommentarer
Elsa säger:

Jag är inte jätte förtjust i romantiska draman men vissa gillar man såklart. Detta är faktiskt en film jag väldigt gärna vill se :) Men förväntar mig enbart en underhållande rulle, inte så mycket mer...

Svar: Den är underhållande, blir en hel del skratt faktiskt.... plus massa tårar. Det är en av de bättre romantiska dramakomedierna som kommit på länge, den får hela 9 av 10 av mig och då är jag inte ens glad för att dela ut så höga siffror =)
...Liiinna

2016-06-22 Kl: 21:23:08
URL: http://www.gillafilm.se

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: