Alien: Covenant (2017) - Trailer, Bilder och Poster

 
 
Nu är den här. Trailern till den efterlängtade filmen Alien: Covenant som är en uppföljare till Prometheus och den sjätte filmen ut i Alien-filmserien. För regi står ännu en gång Ridley Scott och i rollistan hittar vi bland annat Michael Fassbender, Katherine Waterston, Danny McBride, Demián Bichir, Billy Crudup, Noomi Rapace, Guy Pearce och James Franco.
 
 
Handlingen i Alien: Covenant tar vid efter Prometheus och där besättningen på kolonirymdskeppet Covenant upptäcker vad de tror är ett outforskat paradis. Men denna planet visars sig snart vara en mörk och farlig värld och vars enda invånare är den syntetiska David, överlevaren av den dömda Prometheus expedition.
 
 
Alien: Covenant distribueras av 20th Century Fox och har svensk biopremiär den 19 maj 2017. Semester är redan inlagd, dock ej beviljad men jag hoppas att jag kommer kunna sitta spikad i biosalongen på premiären.
 
 
Ridley Scott ska även ha avslöjat att Prometheus och Alien: Covenant är de två första filmerna ut i filmserie av fyra som alla ska utspela sig innan Alien, men hur mycket sanning det ligger i detta återstår att se.
 
 
 
 
© 20th Century Fox
 

Kommentarer
DavidH säger:

Tycker inte trailerna berättade mycket alls. Men jag hoppas filmen blir bättre än Prometheus, som jag tycker var ett bottennapp.

Svar: Det är nog meningen att allt ska hållas lite hemligt. Och då tillhör du mängden, jag är ju en av få som älskar Prometheus precis som den är, trots en del stora brister.
...Liiinna

2016-12-26 Kl: 11:34:59
DavidH säger:

Bra att någon gillar Prometheus :)
Jag är mest intreserad av hur de ska knyta ihop denna filmen med den förra och hur de bygger vidare på slutet.... DET blir intresant.

Svar: Det sägs att de Covenant ska anlända till planeten där David har kraschat, och jag tror ju inte att Shaw lever. men utomjordingarna tycks ha frodats =)
...Liiinna

2016-12-26 Kl: 12:25:56
Tess säger:

Åååååååh....försöker ha låga förväntningar så jag inte blir besviken, men kan inte låta bli att längta :-D

Svar: Den risken finns alltid, men även om man blir besviken så är det alltid en Alien film och bara det är värt något =)
...Liiinna

2016-12-27 Kl: 17:56:33
URL: http://highlandertess.blogg.se

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: