Tack, Scanbox!

Den 16 november 2015 gav Scanbox ut filmen The Farewell Party som utspelar sig på ett äldreboende i Jerusalem där de gamla själva vill bestämma när de sa tacka för sig och gå över till andra sidan. Filmen tar upp ett djupt ämne som planas ut tack vare ett stort hjärta och lite humor.
 
Min recension av The Farewell Party kan ni läsa här och filmen går att köpa hos Discshop, Cdon och Ginza.
 
 
Och den 30 november 2015 släpper Scanbox filmen Kvinnan i Guld som är baserad på en sann historia där vi 50 år efter andra världskriget får följa Maria Altmann som med hjälp av en advokat kämpar för att få tillbaka sina ägodelar som beslagtogs under kriget.
 
Min recension av Kvinnan i Guld kan ni läsa här och filmen går att köpa hos Discshop, Cdon och Ginza.
 
 
Den 30 november 2015 släpper även Scanbox filmen The Rewrite som är en lättsammare film än de andra två. Det är en så kallad feelgood komedi där vi få följa Keith Michaels som en gång i tiden var en hyllad manusförfattar i Hollywood. Men de dagarna är nu förbi och hans nya plan går istället ut på att börja undervisa på ett college där han ska jobba så lite som möjligt och dejta de unga studenterna. Men saker och ting går självklart inte som planerat då han träffar den hårt arbetande singelmamman Holly.
 
Min recension av The Rewrite kan ni läsa här och självklart går även denna filmen att köpa hos Discshop, Cdon och Ginza, och ett stort TACK till Scanbox för dessa tre recensionsexemplar.
 
 photo P1080112a_zpsec7xlzoy.jpg
Filmrecensioner: The Farewell Party, Kvinnan i Guld och The Rewrite.

Kommentarer

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: