Captain America: Civil War (2016) - Trailer & Posters

 
Captain America: Civil War är den tredje filmen ut i Captain Americas egna filmserie men som självklart också bakas i hop med alla andra som ingår i The Avengers kakan. Och om vi ska döma av trailern så liknar denna mer en Avengers-film än en Captain America-film och detta eftersom flera av The Avengers finns med i rollistan. Men i vilket fall som helst så tror i alla fall jag att denna kan bli riktigt bra.
 
Denna gång blir det problem då Steve Rogers / Captain America (Chris Evans) mer eller mindre har svårt för att välja sida. En incident leder nämligen till att The Avngers inte kommer överens om hur de ska hantera situationen och snart blir det en öppen kamp mellan Captain America och Iron man (Robert Downey Jr.).
 
Captain America: Civil War har svensk biopremiär den 26 April 2016 och i rollistan ser vi självklart Chris Evans som Captain America. I andra välkända roller ser vi Scarlett Johansson, Robert Downey Jr., Sebastian Stan, Anthony Mackie, Jeremy Renner, Paul Rudd, Elizabeth Olsen och Emily VanCamp. Självklart kommer även Stan Lee att blinka förbi och det verkar även om att en ny Spider-Man kommer dyka upp...
Filmen är för övrigt regisserad av Anthony Russo och Joe Russo och för filmmanus står Christopher Markus och Stephen McFeely.
 
 photo captain_america_civil_war_ver2_zps8u2br2ws.jpg photo captain_america_civil_war_ver3_xlg_zpsreqnaagi.jpg

Kommentarer

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: