Unfinished Business (2015)

 photo Unfinished Business_zpsdtqyppu8.jpg
Unfinished Business (Komedi): 
Dan Trunkman är en hårt arbetande egenföretagare som tillsammans med sina två kollegor Timothy McWinters och Mike Pancake åker till Europa för att avsluta sin största affär någonsin. Men saker och ting går inte riktigt som planerat och lyckas de bara överleva resan så kanske de har en chans att ta hem affären.
 
 
BETYG och RECENSION:
Unfinished Business är en komedi från 2015 som har Vince Vaughn, Tom Wilkinson och Dave Franco i rollerna som egenföretagarna Dan Trunkman, Timothy McWinters och Mike Pancake. Dessa tre män i olika åldrar försöket tillsammans få sitt företag på fötter genom att kamma hem den största affären någonsin, men konkurrensen står för dörren och självklart inträffar en del missöden på vägen, och inte minst för att den ena av dom råkar vara något efterbliven. Filmen bjuder på en del skratt då en del pinsamma situationer och underliga och frispråkiga möten inträffar.
 
 photo unfinished-business04_zpswbbdlopx.jpg
Timothy McWinters, Mike Pancake och Dan Trunkman ger sig ut på en affärsresa
 
I Unfinished Business få vi lära känna tvåbarnspappan Dan Trunkman som är den drivande kraften i småföretaget som tillsammans med sina kollegor kämpar med att nå framgång. Vi möter även hans 67-åriga och något perversa medarbetare Timothy McWinters och den något efterblivna Mike Pancake som självklart inte har alla hästarna hemma och därför beter han sig också som ett barn ibland. Dave Franco som vi ser i rollen som Mike är filmens höjdpunkt eftersom han missförstår det mesta och då han med sitt barnsliga sätt sätter charm på hela tillvaron. Han är bara så lätt att tycka om medan den äldre mannen Timothy, som spelas av Tom Wilkinson, tyvärr inte tillför allt för mycket. Vince Vaughn, som vi ser i huvudrollen som Dan, sticker tyvärr inte heller ut så mycket och det kan vara för att han här gestaltar ungefär samma karaktär som han alltid gör i sina filmer, men tillsammans skapar de i alla fall en härlig skara av underliga personen som hamnar i en del urflippade situationer då affärsresan går överstyr.
 

Mike har missförstått sexställningen "skottkärran"
 
Unfinished Business må kanske inte vara en jätterolig komedi men den har sina guldstunder som få mig att skratta till. Med sin barnsliga humor så blir Unfinished Business en rätt så lättsam filmen och är man bara i rätt stämmning så kan den till och med få en att skratta och må bra, så även om jag kanske inte blev blåst av stolen så är detta ändå en film som jag kan rekommendera för att förgylla en tråkig vardagskväll.
 
 photo unfinished-business03_zpsbfoyfohe.jpg
Affärsresan spårar ur en aning.
 
 

FILMINFORMATION:

Originaltitel: Unfinished Business.
Svensk titel: Unfinished Business.
Tagline: "Best business trip ever".
Genre: Komedi.
Skådespelare: Vince Vaughn, Tom Wilkinson, Dave Franco, Sienna Miller, June Diane Raphael, Britton Sear, Ella Anderson, Nick Frost, James Marsden m.fl.
Regissör: Ken Scott.
Filmmanus: Steve Conrad.
Speltid: 91 min (Blu-ray).
Språk: Engelska.
Undertext: Svenska.
Land: USA.
Åldersgräns: Rekommenderad från 15 år.
Premiärår / Utgivningsår: 2015.
Sv. Biopremiär: - .
Distributör: 20th Century Fox .
DVD och Blu-rayrelease: 24 September 2015.
Köp filmen på DVD hos: Discshop, Cdon och Ginza.
Extramaterial (DVD): Show Me Your Business • Gallery.
Köp filmen på Blu-ray hos: Discshop, Cdon och Ginza.
Extramaterial (Blu-ray): Deleted And Alternate Scenes • Show Me Your Business • Gallery.
Hyr filmen hos: SF Anytime.

Kommentarer

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: