Ett Filmbox-köp, men onödig information (Oturen fortsätter, del 53)

Scary Movie 5, eller Scary MoVie som filmen faktiskt egentligen heter, kommer ut på DVD och Blu-ray imorgon, den 16 oktober 2013, här i Sverige (men jag fick den för några dagar sedan) och just därför köpt jag mig något som skulle vara en lite filmbox som innehöll de första fyra filmerna... på DVD.
Ja, ni läste rätt.
 
Jag har som ni kanske vet blivit allt mer emot DVD-filmer den senaste tiden men så råkade jag hitta en filmbox på Amazon som innehöll just Scary Movie 1-4. Det var en snygg filmbox för en "dyr" summa pengar som 3 dagar senare skulle visa sig vara rena rama bullshiten. Men mer om det om en lite stund.
 
Anledningen till att det fick bli en DVD-box var just för att filmerna enbart fanns på DVD och jag tror inte att en filmbox som innehåller alla 5 filmer kommer att dyka upp, iallafall inte här i Sverige där det är hela fyra olika filmbolag som har gett ut filmerna.
 
Just i Sverige är det som sagt hela fyra olika filmbolag som har gett ut Scary Movie filmserien. Vi har Nordisk Film som har gett ut Scary Movie och Scary Movie 2, SF har gett oss Scary Movie 3, Buena Vista gav oss Scary Movie 4 och Scary Movie 5 kommer ges ut av Noble Entertainmen.
 
Nu är det visserligen inte samma filmbolag som har gett ut filmerna i England heller men där fanns, enligt bilden, ändå en DVD box med de fyra första filmerna att köpa och därför slog jag till. Men ni tror väll ändå inte att jag fick den boxen som visades på bilden? Nej, självklart inte. Utan vad jag istället fick var de fyra första filmerna var för säg som var ihop tejpade till en stor fet klump.
 
Detta beställde jag:
 photo scarymovie_zps5c5183ed.jpg 
Scary Movie 1-4 Collection, ca 266 kr.
 
Och detta fick jag
 photo Scarymovir1-4_zps6604b5bd.jpg
Scary Movie, Scary Movie 2, Scary Movie 3.5 och Scary Movie 4 var försäg, alltså ingen box för 266 kr och alltså inte riktigt det som jag beställde.
 
Boxen som jag faktiskt beställde har redan hunnit utgå och jag skulle kunna skicka tillbaka filmerna och lik väl köpa dom var försäg för en aningen billigare slant, men nu är det ju självklart så att alla filmerna inte går att få tag på här i Sverige och det känns onödig att skicka tillbaka filmerna till England för att sedan köpa dom var försäg ifrån just England. Visst, jag hade kanske sparat ca 80 kr på att göra så och dessutom kunnat få dom alla på Blu-ray, men vem fan orka hålla på att tjabba om något för att spara en liten ynklig slant? Så jag väljer att behålla skiten samtidigt som jag sakta men säkert börja hata Amazon.
 

Kommentarer

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: