Och tredjeplatsen i Discshoptävlingen går till...

... A Film and Tv Freak Like Me!
 
 photo WinnerPodium.jpg
 
För ett tag sedan arrangerade Discshop en tävling tillsammans med Bloggportalen (som ägs av Twingly) där vi (nördar) kunde vinna fina priser. Den 28 november 2013 utsågs vinnaren och första priset kammades då hem av Dom Coola, en filmsida som är mer än värd första priset och därför vill jag nu säga GRATTIS till dom. Och tack vare alla röster som ni, mina kära läsare, skänkte mig så lyckades min lilla filmblogg ta hem tredjepriset och jag därför är jag för evigt tacksam och mer än nöjd.
 
 photo VinstDS2.jpg
 
Eftersom första priset, en spelkonsol, inte intresserade mig så hade jag som mål att ta hem andra eller tredjepriset och det har ni nu hjälpt mig med, så TACK till er alla som röstade på mig och TACK till Discshop och Twingly
 
Vinsten anlände igår och i vinstpaketet fanns Johan Falk filmerna 1-12 på DVD, The Wolverine (som jag tyvärr redan äger på Blu-ray), G.I Joe: Retaliation (som jag redan äger på DVD men nu har jag alltså uppdaterat mig), Mitt Längtande Hjärta och Stoker, samtliga på Blu-ray.
Dessutom fick jag en rabattcheck på 50 kr hos Discshop och två biobiljetter till filmen The Hunger Games: Catching Fire och varje biljett gäller för två personer.
 
 photo johanfalk16box6disc-frntl.jpg photo johan_falk_7_12_box_7_disc.jpg
 photo thwwolverine_zpsfad89c5f.jpg photo gi_joe_retaliation_blu-ray_nordic-19054159-frntl.jpg photo mitt_langtande_hjarta_blu-ray-23632254-frntl.jpg photo stoker.jpg
 
Om jag vann andra eller tredjepriset så lovade jag er dessutom en tävling där ni kunde få chansen att dela vinsten med mig eftersom jag redan har sett filmen The Hunger Games: Catching Fire på bio. Så håll utkik, snart dyker det upp en tävling där två lyckliga personer kan få chansen att vinna en biljett vardera som gäller för två personer.
 
 photo Vinnare.jpg

Kommentarer
Christer Holm säger:

Grattis och det är ju skitkul att du kom på tredje plats. :D
Grattis ännu en gång

Svar: Tackar tackar! Helt underbart att vinna. Dock är jag lite irriterad på mig själv som redan har köpt två utgåvor av The Wolverine, och så vinner man filmen. Så den få bli en julklapp till någon eller så säljer jag den på tradera och tjänar en peng (eller snarare kanske få tillbaka det som jag har lagt ut).
...Liiinna

2013-11-30 Kl: 12:59:57
URL: http://www.moonchild.nu

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: