Hajen - Special Collector's Limited Edition Gift Set (Oturen fortsätter, del 54)

Ni vet den där fantastiska känslan som man får i kroppen när man hämtar ut ett paket på posten vars förpackning, mot all förmodan, är hel? Ja den känslan kan falla samman rätt så fort, iallafall om man handlar något från Cdon.se.
 
Även om jag redan va surare än någonsin på Cdon så valde jag att ge dom ännu en chans och det skulle jag snart få ångra bittert.
Jag, och säkerligen också alla andra, fick nämligen en rabattcheck på 25% och därför tyckte jag att jag hade råda att köpa mig den limiterade utgåvan av den gamla filmen Hajen. Så jag la in en beställning på filmen den 27 oktober 2013 och redan den 29:e fanns filmutgåvan att hämta på posten.
Det första jag alltid gör när jag får mina paket i handen är att inspektera dom så att de är hela och tro det eller ej, men just detta paketet hade inte en skråma på sig och därför trodde jag att jag kunde andas ut och skutta hem lycklig.
 
 photo P1060246a_zps100d6b0c.jpg
Ett helt paket.
 
Väl hemma i köket öppnade jag paketet och jag mötes då av min största skräck. Hajen - Special Collector's Limited Edition Gift Set (Blu-ray + Digital copy + Bok) hade en stor fet skada nere i högra hörnet och eftersom själva paketförpackningen var hel så vet jag att idioterna på Cdon.se har lagt ner och då också skickat iväg en trasig begränsad utgåva till mig.
Detta är inte första gången som de gör så mot mig och jag måste sluta falla för deras lockelser med billiga priser och börja bojkotta affären totalt, men det är svårt.
 
 photo P1060244a_zpsf1322885.jpg
Inte så stora skador på långt håll, men vänta bara.
 
 photo P1060240a_zps3cbf91b5.jpg photo P1060242a_zps4fa4a81a.jpg
Två små skador... 
 
 photo P1060237a_zps2796cbdb.jpg
 photo P1060236a_zpse9883b2f.jpg photo P1060239a_zps68521b8e.jpg
... och en gigantisk skada.
 
Eftersom skitaffären Cdon inte har en telefon som alla andra affärer så får man antagligen kontakta dom via mejl (där svaren dröjer på tok för länge) eller via deras chatt. Eftersom jag helst ville lösa problemet redan innan det ens hade hänt så valde jag självklart deras chatt.
Jag fick plats nummer 9 i kön och det tickade på relativt snabbt. Efter ca 5 minuter blev det min tur men då släcktes självklart hela jävla skiten ner och det var bara att börja om från början. Ett nytt försök påbörjades och jag fick då plats nummer 4 i kön. Denna gången var väntetiden 20 minuter men jag fick iallafall kontakt med en tjej som la in en ny beställning på Hajen - Special Collector's Limited Edition Gift Set och som någon dag senare kom fram till mig. Denna gången lyckades iallafall Cdon paketera ner en hel utgåva men då var självklart posten i farten.
 
Ersättningsvaran kom fram relativt snabbt men redan innan jag ens hade öppnat paketet visste jag att det skulle vara en skada på filmboxen. Kartongen hade nämligen ett stort jack i sig och på motsvarade ställe på filmutgåvan fanns ett litet jack. Nu orkade jag inte bråka om en sådan liten skada eftersom jag visste att det bara skulle bli värre om jag bytte ut den. Så återigen fixade jag till felet själv och nu är filmutgåvan som ny.
 
 photo P1060269a.jpg
Skada på paketet orsakad av sketna posten.
 
 photo P1060249a.jpg
Skada på filmutgåvan orsakad av sketna posten.
 
 photo P1060257a.jpg
Skadan så gott som fixad av mig själv.
 
Ja, problemet med Hajen - Special Collector's Limited Edition Gift Set löste sig iallafall, tack vara mig själv, och jag ska dessutom passa på att erkänna att jag antagligen inte har sett hela filmen innan eftersom jag tycker den är rätt så töntig. Men någon gång ska ju bli den första och när jag nu har filmen i en snygg utgåva så har jag inte längre några ursäkter att skylla på.
 
Boxen innehåller filmen Jaws från 1975 på Blu-ray, 6  st kort och den 296-sidiga boken Jaws: Memories from Martha's Vineyard av Matt Taylor.
 
 photo Jaws_zps9cb9bb4a.jpg
Hajen - Special Collector's Limited Edition Gift Set (Blu-ray + Digital copy + Bok), 336 kr.
FRAKT: 29 kr.
Totalt: 365 kr.
 

Kommentarer
David H säger:

Jag har som tur är inte samma problem med att posten förstör paket. Måster tydligen vara lyckligt lottat här i mellansverige. Men jag blir alltid rädd när jag ser hur illa dina paket blir behandlade. Ryyyser!!!!
Det är helt otroligt att CDON kan med att skriva dig en box som är så enormt skadad. Helt sanslöst. Vi borde verkligen bojkotta CDON. Det enda som är bra med dem är som sagt vissa priser, men om de skrivar sådan utgåvor som den du fick är det inte värt priset.

Svar: Jag vill verkligen bojkotta Cdon, men så kommer det såna där fina erbjudanden som jag inte kan motstå.. Men vad spelar det för roll när jag nästan alltid få skicka tillbaka skiten som är trasig? Innan så gav de mig alltid en rabattcheck när något har gått fel, men det har de slutat med. Iofs, fick man en rabattcheck så var man ju tvungen att handla där igen, men de kunde fan ha dragit av frakten på varan som de redan hade skickat. Nu få man ingen ting, inte ens när de ligger bakom felet. En sak när det är postens fel för då är det ju nästan synd om affären i fråga men nu..... Jävla Cdon!
...Liiinna

2013-11-07 Kl: 21:03:27
Tess säger:

Den första skadan var verkligen helt oacceptabel! Och när kartongen var hel? Fult gjort av dem. Sedan tycker jag att posten ska vara mer försiktig. Har dykt upp en del trasiga paket här också, men som tur är har innehållet klarat sig.

Svar: Absolut oacceptabelt av Cdon och inte ens ens frakten eller en rabattcheck bjöd de på när de hade skickat iväg en synligt trasig sak. Posten de är en sort för sig, det är nästan alltid skador på paketen men ibland så lyckas även jag få ett innehåll som då är helt. Det händer bara inte så ofta.
...Liiinna

2013-11-08 Kl: 12:30:09
URL: http://highlandertess.blogg.se

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: