The Bling Ring (Trailer, Featurette & Poster)

 
Filmen The Bling Ring är den sanna historien om de tonåringar som fick för sig att göra inbrott och råna diverse kändisar i Hollywood, allt på grund av något så enkelt som avundsjuka.
 
I rollistan ser vi bland annat Emma Watson, Katie Chang, Israel Broussard och Leslie Mann tillsammans med några kändisar som spelar sig själva.
 
The Bling Ring hade svensk biopremiär den 14 juni 2013 men tyvärr så gick filmen aldrig upp på "min" biograf, så jag få så glatt vänta på DVD releasen.
 
 photo bling_ring_ver2_xlg_zpse07a2673.jpg

Kommentarer
Sofia - En blogg om tv-serier säger:

Den hamnade direkt på min att se lista, verkar riktigt bra! :)

Svar: Precis så kände jag också. Och bara för att min biograf här i stan inte köpte in filmen så tänkte jag ta till lite olagliga metoder för att få se den (vilket jag aldrig annars gör, men undanhåller stan/Sverige filmer för hos så få de skylla sig själva kan jag tycka). Men då kom också nästa problem... Jag kan inte hitta filmen... så jag få vänta iallafall.
...Liiinna

2013-06-30 Kl: 18:25:30
URL: http://seriebloggen.com
Fia säger:

SV: Åh ett bra köp de där 5 säsongerna av Chuck. Det är en rolig serie, helt klockren bara. Du kommer inte bli besviken :)

Och Hawaii 5-0 är en riktig polisserie med härlig miljö. Riktigt bra. Men du måste kolla in Suits om du inte gjort de, superbra serie :)

Svar: Jag inbillar mig iallafall att Chuck kan vara nått för mig och lika så Hawaii Five-0. Men Suits är jag skeptisk till, vet inte ens vad den handlar om. Men det kommer jag säkert att kolla upp en dag =)
...Liiinna

2013-07-01 Kl: 14:03:46
URL: http://fiasfight.blogg.se

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: