Meet the Fockers (2004)

 photo Familjenaumlrvaumlrre.jpg 
Familjen är värre Originaltitel: Meet the Fockers (Komedi/Romantik): 
Efter mycket om och men så fick Greg Focker äntligen lov till att gifta sig med Jack Byrnes dotter Pam, men innan det är dags för bröllopet måste de båda familjerna träffas. Familjerna Byrnes och Focker är så olika varandra som det bara går och därför blir det också en del missöden på vägen när deras vägar korsas.
 
 
FILMEN FÅR:
Trodde du att Meet the Parents var galen och utflippad? Då ska du se Meet the Fockers. Till skillnad från den första filmen så gillar jag den dumma humorn lite mer i uppföljaren och det kan vara för att det här blir så extremt och då också på ett positivt sätt. Som vanligt så är allt överdrivet till max och det kan lätt blir lite för bra ibland. Det kan faktiskt nästan bli lite äckligt men Meet the Fockers är ändå lite bättre än den förra och första filmen, Meet the Parents. Kanske är det så att jag har vant mig vid den dumma humor och filmens alla galna karaktärer som både underhåller mig lite lätt samtidigt som de driver mig till vansinne.
 
 photo meetthefockers5.jpg
Greg och Pam.
 
På gott och ont så finns fortfarande Pam's (Teri Polo) föräldrar Dina (Blythe Danner) och Jack Byrnes (Robert De Niro) med på ett hörn och nu kommer också Greg's (Ben Stiller) föräldrar Rozalin (Barbra Streisand) och Bernie Focker (Dustin Hoffman) in i bilden, två frisläppta själar som får filmen att bli lite extra pervers. Det är också just de perversa och snuskiga skämten och bitarna i filmen som fångar mitt intresse men det kan självklart också blir lite för mycket av det goda och just därför så lyckas filmen inte alltid träffa rätt.
 
 photo meetthefockers2.jpg
Familjen Byrnes.
 
Trots att Meet the Fockers kanske inte alltid lyckas underhålla mig så funkar ändå filmen bra mycket bättre än vad Meet the Parents gjorde och familjen Focker är definitivt mer underhållande än vad familjen Byrnes någonsin kommer att bli. Men hur gärna jag än vill försöka tycka bättre om filmen så går det inte riktigt vägen. Det finns fortfarande för många inslag som stör mig och karaktärerna, precis som skådespelarna, tillhör inte mina favoriter och just därför så kan jag inte heller älska Meet the Fockers. Trots detta så bidrar ändå filmen till en underhållning på en låg nivå som kan tillfredsställa de flesta och även jag blir rätt så nöjd få jag allt lov att säga.
 
 photo meetthefockers6.jpg
Familjen Focker.
 
 
Tidigare filmer i Meet the Parents filmserien:
  1. Meet the Parents (2000)

Kommentarer
Jenny säger:

Hej.
Börjar med att säga att jag har älskat din blogg sedan första gången jag titta in på den för ett par år sedan. Min undran är om du funderat på att börja använda instagram? Har dyslexi och det krävs mycket energi att att läsa långa inlägg så brukar föredra att se bilder och kortare texter på instagram. Din fina filmsamling skulle göra sig bra där också :)

Svar: Hej på dig med. Tyvärr så är recensioner text och inte bilder och just instagram har jag ingen nytta av, saknar nämligen en modern mobiltelefon för att ta bilder och lägga över dom. Jag är old fashion med en gammal digitalkamera som knappt går ihop med datorn, knapptelefon och bredband med sladd =)
Men mina filmbilder är iallafall så gott som utan text =)
...Liiinna

2013-04-30 Kl: 10:55:06

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: