Make It or Break It läggs ned

Photobucket


Jag tillhör en utav de som har en svaghet för flickiga tonårsserier och därför blev jag minst sagt lite ledsen när jag läste nedläggningsnyheten om serien Make It or Break It. ABC family serien är just nu inne på sin tredje säsong som också kommer bli den sista. På grund av dåliga tittarsiffror så läggs serien ned och säsong 3 kommer därför endast att få åtta avsnitt varav sista visas den 14 maj 2012 i USA. 

Visst kan jag hålla med om att serien har blivit sämre men jag har svårt att tänka mig att Make it or Break it kommer hinna få ett värdigt slut. Något säger mig att detta blir ytterligare en serie i mängden vars avslut blir brutalt och hastigt och svaret på den frågan få vi om några veckor.

Kommentarer
sarah säger:

jag tyckte det blev sämre så fort emily försvann... och den här säsongen är inte ens i närheten av lika bra som de andra två :( hade hoppats på att hon skulle komma tillbaka och rädda serien :( de gjorde ju inte ens någdon ordentlig story till varför hon försvann, förutom att hon blev gravid. men ändå :(

2012-04-30 Kl: 23:39:45
Lina (A Freak Like Me) säger:

SV Sarah: Jo det är många luckor och fler kommer det nog att bli. För det är helt omöjligt att de hinner avsluta serien innan den blir nedlagd, vilket suger. Och även om serien har blivit mycket sämre så är den värd ett slut kan jag tycka.

2012-05-05 Kl: 21:37:14
URL: http://afreaklikeme.blogg.se/

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: