Terra Nova (S01E01-02) - Genesis, part 1 & 2

Photobucket
Terra Nova (S01E01-02) - Genesis (Sci-fi/Äventyr):
Året är 2149 och jorden är inte längre en hälsosam plats för människan då luften knappt går att andas och vi närmar oss en utrotning. I hopp om att rädda mänskligheten har forskare skapat en portal som kan ta oss 85 miljoner år bakåt i tiden. Projektet heter Terra Nova och delar av familjen Shannon har blivit utsedda för att få ta del av en koloni som ska få resa bakåt i tiden och påbörja ett nytt liv. De anländer till något som liknar paradiset, men vad de inte visste var att de kommit till en tid där köttätande dinosaurierna lever.


Ett första intryck av Serien:
Terra Nova börjar starkt med sitt 1½ timme långa avsnitt och här bjuds vi minst sagt både på sci-fi och äventyr. Dock övergår serien allt mer till äventyr ju längre in i avsnittet vi kommer men det finns ändå små element kvar som påminner om sci-fi. Jag blir även påmind om Jurassic Park filmerna när jag lägger mina ögon på denna serie som jag troget kommer följa, för likheterna är många. Men jag kan reda nu säga att serien verkar bättre trots att jag stör mig på några utav karaktärerna. Dessutom retar jag mig på att skådespelerskan Shelley Conn har fått rollen som mamman Elizabeth Shannon då hon bara är 35 år gammal och Landon Liboiron som spelar hennes son Josh är 20 år och Naomi Scott som spelar hennes dotter Maddy är 18 år gammal i verkliga livet. Hur fan tänkte de här då Shelley ser ut som 28? Jason O'Mara som har rollen som Jim Shannon, pappan till alla barnen är tack o lov 39 år och skulle därför rent tekniskt sett kunna vara deras pappa, om han fick barn i tidig ålder vill säga. Förutom att åldrarna retar upp mig så gillade jag vad jag ser och kommer därför följa serien slaviskt. Det är spänning och härliga miljöer som möter oss genom tv-rutan och något säger mig att detta kommer bli riktigt jävla bra.

Kommentarer
Erika säger:

Hade faktikst problem en gång, betalade direkt och nästa dag stod det på orderstatusen att den var annullerad.Men behövde bara maila kundservice så fixade de det, och förhoppningsvis så ersätter de det om det försvinner på posten, har som tur är aldrig stött på det problemet! Och om man har tagit faktura och något försvinner på posten så borde man ju få en påmminelse så småningom på något man inte har fått, så blir ju egentligen lite samma sak där :)



Men som sagt, än så länge har jag inte haft några större problem :D

2011-09-29 Kl: 23:22:52
URL: http://eerikalarsson.blogg.se/
Lena säger:

SV: Gör det den var faktiskt bra :)

2011-09-30 Kl: 12:18:50
URL: http://televisionmovie.blogg.se/
Daniel säger:

Tänkte se den här i kväll. Tycker det kommit massor med nya serier o filmer så jag hinner knappt med att se allt jag vill vilket iof är ett typiskt ilandproblem :)

2011-10-01 Kl: 23:55:14
URL: http://rymdtomten.blogg.se/

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: