Charlie's Angels (S01E01) - Angel with a Broken Wing

Photobucket
Charlie's Angels (S01E01) - Angel with a Broken Wing (Action):
De är tre kvinnor med kriminella bakgrunder som nu har fått en ny chans. De jobbar för Charlie, en man som ger flickorna uppdrag över telefonen för att bekämpa brott och till sin hjälp har de även Bosley.


Ett första intryck av Serien:
1976 kom den första Charlie's Angels serien och 2000 kom filmen med samma namn som fick en uppföljare 2003. Nu kommer ytterligare en serie, men är det tredje (eller ska vi säga fjärde) gången gillt? Nja, inte riktigt. Nu har jag visserligen inte sett serien från 70-talet men filmerna är rätt så bra och det känns inte som om att denna serien håller samma mått. Flickorna känns inte lika äkta som de i filmerna och allt flickorna gör känns fejk. Deras färdigheter känns inte trovärdiga och deras attityd lika så. Nu är det självklart inte samma skådespelerskor som gestaltar änglarna i serien från 2011 och i filmerna, men de borde ändå lyckas med att få saker och ting att verka trovärdigt då de är skådespelerskor. Men trots detta så har serien potential och den kan nog växa sig stark. Om jag bara ger serien lite tid så kommer jag nog vänja mig vid de nya änglarna och på så vis börja tycka om serien allt mer. Den före detta ängeln Drew Barrymore har nämligen ett finger med i spelet, fast denna gång bakom kameran.

Kommentarer
Micke säger:

TV3 börjar visa den här serien den 11 oktober.

2011-09-29 Kl: 23:55:02
URL: http://mickemovie.bloggagratis.se/
Cameo säger:

Har sett rätt många avsnitt av den gamla serien och tyckte då att den var jättebra men å andra sidan var det sjukt länge sedan och jag var mycket ung. Tänk om man kunde hitta på nya koncept i stället för att göra remakes då dessa oftast känns ändå som gammal skåpmat.

2011-09-30 Kl: 16:55:13

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: