Film Nytt, del 175

Det var längesedan jag gav er en hög med filmnyheter och därför kommer här både lite nytt och halvgammalt.


Under min frånvaro av nyheter så har James Mangold blivit aktuell för att regissera den kommande The Wolverine. Darren Aronofsky hoppad som bekant av i mars och sedan dess har intresset varit stort bland regissörerna, men Hugh Jackman och 20th Century Fox har nu bestämt sig för att förhandla med Mangold som senast gjorde Knight & Day.


James Cameron och Sam Worthington kan komma att återförenas inom en snar framtid, och då pratar jag inte om Avatar 2 utan om Myth som är en ny sci-fi film. Handlingen i filmen är ännu okänt men det sägs att den ska bli fylld med action. Cameron kommer dessutom att nöja sig med att producera filmen och planen är att få in Worthington i huvudrollen, men inget är än så länge klart.


Mer om Sam Worthington. Han är nu klar för en roll i den verklighetsbaserade surf filmen Drift som handlar om just surfare. Xavier Samuel och Myles Pollard kommer synas till i filmen som regisseras av Ben Nott och Morgan O’Neill.


Jag kommer inte ihåg vad som var sagt senast men nu har Sylvester Stallone återigen tackat nej till att regissera The Expendables 2 och banar istället väg för Simon West.


Steven Spielberg sitter just nu och funderar på en Jurassic Park 4 tillsammans med manusförfattaren Mark Protosevich. Personligen tycker jag han ska lägga ner den planen då de filmerna redan är så uttjatade de kan bli.


Hollywood har tydligen brist på idéer igen. För nu funderar filmbolaget Legendary på att göra film av leksaksbilmärket Hot Wheels, som om att Cars, The Fast and Furious och Transporter inte räcker. Detta är dock inte första gången detta kommer upp. 2003 hade Sony planer på att skapa filmen med McG som regissör och sedan 2008 var det producenten Joel Silver som var på G, men hans film Speed Racer floppade och då lades projektet ner.


Ingen kan väll ha missat att Megan Fox faktiskt fick sparken från Transformers: Dark of the Moon, men har ni missar det så kommer det här. Megan Fox hävdade länge att avhoppet var hennes beslut och förnekade ryktet om det var påhoppet mot Michael Bay där hon kallade honom för Hitler som gav henne kicken, men det är just så det ligger till. Bay själv tog det inte så hårt då han ansåg att hon var ung och dum, men Steven Spielberg tyckte att det var droppen och fick henne sparkad. Dessutom vägrade Megan Fox att sola och gå upp i vikt för att se ut som hon gjorde i de 2 tidigare filmerna. Så bye, bye Foxy!


Green Lantern skrapade inte ihop stor slam men detta stoppar inte Warner Bros från att planera en uppföljare. Trots dåligt klirr i kassan och dålig kritik så tror Warner Bros att en uppföljare kan vara lockande för publiken och satsar därför på ytterligare en grön lykta.


Carey Mulligan är aktuell för huvudrollen i en sci-fi film med namnet Outback som ska regisseras av Gary Ross, men mycket mer än så vet vi inte om filmen och dess innehåll.


Föregående Artiklar:
Film Nytt, del 174
Film Nytt, del 173
Film Nytt, del 172
Film Nytt, del 171
Film Nytt, del 170
Film Nytt, del 169
Film Nytt, del 168
Film Nytt, del 167
Film Nytt, del 166
Film Nytt del, 165
Film Nytt, del 164
Film Nytt, del 163
Film Nytt, del 162
Film Nytt, del 161
Film Nytt, del 160
Film Nytt, del 159
Film Nytt, del 158
Film Nytt, del 157
Film Nytt, del 156
Film Nytt, del 155
Film Nytt, del 154
Film Nytt, del 153
Film Nytt, del 152
Film Nytt, del 151

Kommentarer
Daniel säger:

Och det knasigast med Megan Fox är att hon förmodligen skulle se mycket bättre ut med lite mer hull. Att vara smal är en sak, att se ut som man svälter en annan...

sv: då fick jag lära mig ngt nytt :)

2011-07-02 Kl: 13:56:49
URL: http://rymdtomten.blogg.se/

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: