Family Guy Presents:

Photobucket
Blue Harvest (Tecknad Parodi/Komedi/Sci-fi):
Detta är en parodi på filmen Star Wars: Episode IV - A New Hope där vi får se Peter som en fet Han Solo, Lois som prinsessan Leia, Chris som Luke Skywalker, hunden Brian som Chewbacca och Stewie som en liten men dödligt farlig Darth Vader.


Filmen får:
Jag är i vanliga fall inte ett fan till serier som Family Guy, men denna var jag tvungen att se för att de gjort narr av Star Wars. Tyvärr så fastnade jag inte helt för filmen och jag var därför en aning okoncentrerad. Visserligen flinade jag till här och där och jag kan ju säga att den är roligare än de vanliga avsnitt av Family Guy. Så filmen kommer undan med ett medelbetyg och det är ett plus att de gjorde en Star Wars variant av Dirty Dancing och det fångade lite av mitt intresse. På det stora hela så är filmen lite lagom underhållande och den går att se även om jag inte känner till Griffin karaktärerna vidare bra, men kanske är det så att filmen hade blivit roligare om jag hade haft koll på dom.



Photobucket
Something Something Something Dark Side (Tecknad Parodi/Komedi/Sci-fi):
Detta är en parodi på filmen Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back och vi får återigen se familjen Griffin som diverse huvudrollsinnehavarna i Star Wars sagan. Vi får även se Chris the Chef som Yoda, Mort Goldman som Lando Calrissian och Giant Chicken som Boba Fett.


Filmen får:
Åter igen kunde jag inte koncentrera mig och fatta ett riktigt tycke för filmen, men som jag sa innan så är detta mer underhållande än de klassiska avsnitten. De kör på i samma stil som de gjorde i Blue Harvest och det blir några små skratt för min del men jag kan fortfarande inte avnjuta filmen till fullo. Åter igen kan det vara så för att jag inte känner till Griffin karaktärerna så väl, eller är det helt enkelt bara så att jag inte tycker om att de driver med mina Star Wars favoriter. I vilket fall som helst så är denna lika sevärd som den förra och kommer undan med ett medel betyg.



Photobucket
It's A Trap! (Tecknad Parodi/Komedi/Sci-fi):
Detta är en parodi på Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi och vi får återigen se familjen Griffin ta sig an karaktärerna i Star Wars och göra detta till sin egna tolkning.


Filmen får:
Tredje gången gillt trodde jag, men icke sa Nicke. Jag kan fortfarande inte sitta spikad framför teven och koncentrera mig på filmen, utan jag skenar åter igen iväg och små tittar istället lite lagom på filmen. Precis som innan blir det några små skratt från min sida och jag kan nästa tycka om det jag ser, men ändå går filmen inte hela vägen hem. Star Wars ska man helt enkelt se som den är och inte i tecknad form. Men visst kan man se denna filmen ändå, det blir bara inte riktigt lika bra och underhållande. Men på grund av små skratten och små leenden så håller It's a Trap sig i samma anda som de övriga parodierna och kommer därför undan med samma betyg som de övriga.

Kommentarer

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: