The Mist

themist.jpg image by Starbuck_Star
The Mist (Rysare):

David Drayton och hans unga son Billy ingår i en stor grupp livrädda människor som blir fångade i ett snabbköp efter att en märklig och utomjordiskt tät dimma dragit in över den lilla staden. David är den förste som inser att dimman döljer något, något dödligt som smyger omkring och vakar över dem, något skräckinjagande och omänskligt. Deras överlevnad är helt beroende av viljan att samarbeta, men är det möjligt, sett till den mänskliga naturen? Allt eftersom får förnuftet stiga åt sidan till förmån för fruktan och David börjar undra vad som skrämmer honom mest, varelserna utanför eller människorna vid hans sida?



Filmen får:
Denna film får mig att tänka på Starship Troopers. Och varför får den mig till att tänka på den.. Ja, inte vet jag. Men det kan ju absolut inte va för de stora feta insekterna som kommer för att typ ta över vår jord. (Jo klart som fan att det e fall nån inte fattade det.
Men iaf, förutom att detta va en look a like så var den väll okej. Jag hatar insekter, speciellt om de e stora och vill döda mig (som även små insekter tycke vilja iofs). Men filmen va väll inte vidare otäck, förutom när spindlarna kom. Hatar spindlar, e fan livrädd för de äckliga små, i detta fallet stora, krypen. Men filmen känndes rätt billig av nån anledning och det va inte special effekternas fel, utan mer att filmen typ utspelade sig på ett och samma ställe.
Jag va även snabb med att hitta ett har objek, förutom insekterna då så klart. Nämligen Mrs. Jesus herself. Fan va jag hatar människor som e så troende att de inte kan se sitt egna bästa. Speciellt denna kärringen då, som offra andra för att rädda sitt egna skin. En sak att man vill överleva, men man ger fan inte liv till djävulen för det, eller va man nu ska säga att hon gjorde.
Jaja, filmen e väll medel måttig. Varken bra eller dålig typ, men den duger.

Kommentarer

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: