Kommande filmer, del 11

Ännu en sci-fi film e planerad! Och denna gången är det en film som kommer få namnet The Cross och i huvdrollen ska vi tydligen få se Orlando Bloom. När filmen ska ha premiär e oklart, men den ska handla om en snubbe som ska passera en gräns som ingen annan nogonsin har passerat.. Låter kanske inte så spännande, men vi få väll se..


Skrev innan att det ev. skulle komma en uppföljare till Sex and the City, och nu är det klart att det kommer en. Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kim Cattrall, Kristin Davis och regissören Michael Patrick King har alla skrivit på för ännu en film. Då väntar vi bara på att få se om Brittan kommer få en roll i filmen eller ej. Filmen ska tydligen va klar till sommaren 2010.


Då ska det tydlingen komma en Lara Croft: Tomb Raider 3. Men Angelina Jolie ska då tycligen inte inta rollen som Lara igen. Rycktet säger att det kanske kommer bli Megan Fox som tar sig an den rollen istället.


Sen ska ev. en Charlie's Angels 3 dyka upp. Drew Barrymore känner sig iaf hyperladdad inför att göra en till film. Så det är bara att vänta och se om den blir av.


Hilary Duff ska få en roll i filmen The Story of Bonnie och Clyde där hon ska spelar mot Kevin Zegers. Denna film ska få premiär under 2010 i Usa.


Filmen Wall-E har spelat in över 500 miljoner dollar, men den kommer ändå antagligen inte få en uppföljare. Iaf inte om regissören Andrew Stanton får sin vilja igenom. Så enkelt förstörde han drömmen för många barn, och vuxna, som blev total kära i denna lilla robort.


Föregånde Artiklar:
Kommande filmer, del 10
Kommande filmer, del 9
Kommande filmer, del 8
Kommande filmer, del 7
Kommande filmer, del 6
kommande filmer, del 5

Kommande filmer, del 4
Kommande filmer, del 3
Kommande filmer, del 2
Kommande filmer, del 1

Kommentarer

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: