Kommande filmer, del 18

Mycke för oss sci-fi nördar i dag!


Photobucket


Filmbolaget Paramount planerar reda att göra en uppföljare till den kommande Star Trek filmen (som har svensk bio premiär den 8 maj). De har tydligen anlitat manusförfattarna Roberto Orci, Alex Kurtzman och Damon Lindelof för att skriva manus till den kommande filmen, och J.J. Abrams som har regisserat och producerat första filmen kommer även producera uppföljaren. Om allt går enligt planerna ska uppföljaren hitta till bioduken under sommaren 2011.


Robert Patrick
, känd som T1000 i Terminator 2, planerar att hoppa på Terminator 5. Regissören McG som regisserar Terminator Salvation kommer även att göra den 5:e filmen.


Om ni inte kan vänta en månad på att filmen X-Men Origins: Wolverine ska komma ut på bio så är det bara att surfa runt på nätet. För tydligen så har en ofärdig kopia av filmen läckt ut och versionen saknas specialeffekter och skådisar hänger i vajrar framför gröna skärmar i väntan på digitala bakgrunder. 

 

Ellen Page, Marion Cotillard och Cillian Murphy är nu klara för sci-fi film Inception. Och som vi vet sen innan så är det Leonardo DiCaprio som ska göra huvudrollen.
Christopher Nolan som skrivit manuset har avslöjat att filmen ska utspelar sig i nutid och kretsar kring den mänskliga hjärnan. Inspelningen av filmen ska ske nu under sommaren och ha premiär 16 juli 2010.Men In Black 3 har nu fått grönt ljus. Men om Will Smith och Tommy Lee Jones kommer medverka är ännu inte klart. Iofs utan Will inget MIB.


Sigourney Weavers karaktär Ellen Ripley från Alien-filmerna har blivit utnämnd till Ultimate Action Hero. Hon lyckades golva både Arnold Schwarzenegger och Sylvester Stallone. Så stora muskler e tydligen inte allt. Go Weaver!Föregånde Artiklar:
Kommande filmer, del 17
Kommande filmer, del 16
Kommande filmer, del 15
Kommande filmer, del 14
Kommande filmer, del 13
Kommande filmer, del 12
Kommande filmer, del 11
Kommande filmer, del 10
Kommande filmer, del 9
Kommande filmer, del 8
Kommande filmer, del 7
Kommande filmer, del 6
kommande filmer, del 5
Kommande filmer, del 4
Kommande filmer, del 3
Kommande filmer, del 2
Kommande filmer, del 1

Kommentarer
Maria säger:

Hej hej!

Det är bra med mig. Skit att bara gå hemma bara... Dagarna tar ju aldrig slut!

Händer hos dig då??

2009-04-03 Kl: 09:17:51
URL: http://thisismaria.blogg.se/

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: