Dark Angel (2000–2002)

 photo da.jpg  photo DA2.jpg
Dark Angel (Sci-fi/Action/Drama):
Max är en mänsklig prototyp med genetiska förbättringar. Efter att ha rymt från sina militära handledare, jagas hon genom 2000-talets gatuliv. När Max försöker fly från förföljarna och återförenas med sina överlevande "syskon" kommer Logan Cale till hennes hjälp. Logan är en cyber-journalist som kämpar mot korruptionen och även om Max till en början nobbar Logans försök att värva henne till sitt korståget, bidrar hon till sist med sina unika förmågor i kampen mot de hänsynslösa makthavarna i det nya årtusendet.
Det finns ingen redig trailer till serien så ni får nöja er med "intro låten":
 
 
SERIEN FÅR:
Dark Angel är en serie som jag verkligen gillar och det är inte bara för att den råka innehålla 2 eller 3 av världen hetaste människor (enligt mig), men det är kanske lite hjälp på traven. Utan nu är det så att jag råka gillar den smutsiga framtids skildring som vi här få se. Året är 2019, om jag inte mins fel, och de fattiga människorna få leva smutsigt och kämpa för småsaker som mat, vatten, bensin, bostad och jobb medan de rika har det hur bra som helst. Precis som idag med andra ord. Dark Angel är serien som gav Jesscia Alba, som vi ser i huvudrollen som Max, sitt stora genombrott och det är hon värd. Kemin mellan henne och Michael Weatherly, som vi ser i rollen som Logan, är helt fantastisk och jag köper alla små bitar av deras förhållande. Det kan ju inte heller ha skadat att de båda var förlovade i verkliga livet när serien filmades. Dark Angel fick visserligen bara 2 säsonger innan den blev nerlagd, men bakom serien står ingen mindre än James Cameron som även gett oss alla Terminator filmer och dess serie och det säger ju inte så lite. Mitt tips till er gott folk är att kasta ögonen på Dark Angel så fort ni bara kan, för detta är en serie som man inte få missa!
 
Och så ska ni få lite ögongodis som finns med i serien.
 
Jessica Alba:

Jessica Alba

 
 
Michael Weatherly:

Michael Weatherly

 
 
Och Jensen Ackles:

Jensen Ackles 1

 

Kommentarer
PKtechGirl säger:

Oooooh!!!! Älskar Dark Angel! :D Det är så jäkla bra och så jäkla snygga snygga människor i den. Och så älskar jag post-apoclypsm. Och mutanter. :D Soundtracket är rysligt bra oxå. Allt! Synd att det blev nerlagt. :( Dom la ner det för att dom skulle satsa på en annan sci-fi, Firefly. Och hur gick det med det? Dom lade ner det oxå. Vilka idioter!

2008-11-27 Kl: 10:27:20
URL: http://pktechgirl.blogspot.com/
Lina säger:

Soundtracket har jag inte hört.. men jag diggar låten Hot Boys som spelas i nått avsnitt när Max är in heat!

Blev den nerlagd för firefly?? det visste inte jag! men va fan! båda serierna e ju underbara, va e det för fel på världen i dag??

2008-11-28 Kl: 21:59:44
URL: http://afreaklikeme.blogg.se/

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: