Kommande filmer, del 2

Detta är fortsättningen på Kommande filmer, del 1

avatar-poster.jpg image by Starbuck_Star
Lite update om James Camerons sci-fi film Avatar. Denna har nu fått ett datum å beräknas att få världspremiär den 12 december 2009.

Avatar är historien om en sårad krigsveteran som blir ofrivilligt inknuffad i ett försök att bosätta en fjärran planet, Pandora som dock redan är bebodd. Han blir så småningom ledaren för den inhemska rasen Na'vi i en kamp för överlevnad.

Matt Damon har än så länge medverkat i 3 "Bourne" filmer, nämligen The Bourne Identity, The Bourne Supremacy och The Bourne Ultimatum. Men det räcker tydligen inte, för nu har han skrivit kontrakt för den 4:e filmen som antagligen kommer få namnet The Bourne Legacy. Detta e bara en av 3 nya Bourne filmer som vi har att vänta. å just denna kommer ha premiär nån gång under sommaren 2010

Robert Downey Jr blev en stor favorit hos många efter hans rolltolkning i Iron Man. Han har redan skrivit på för uppföljaren Iron Man 2 (som jag nämnde i Kommande filmer, del 1). Men nu har han även skrivit på för för filmen The Avengers, där planen är att visa upp flertalet av Marvels superhjältar i en å samma film. denna film beräknas komma upp på bio nån gång under 2011.

Hancock kommer få en uppföljare. Detta avslöjade Will Smith under en pressdag för Joblo och han bekräftade också att Hancock 2 planeras komma upp på biograferna inom några år. Enligt Smith finns det många outforskade karaktärer i Hancock-världen som skulle passa perfekt för en uppföljare.

Sen har vi alltid lika galna Tom Cruises. Enligt The Guardian planerar nämligen Cruise att ha sex med sin fru Katie Holmes framför kameran och låta biopubliken ta del av deras kärleksakt.
Cruise och Holmes håller just nu på att letar efter den rätta filmen för detta märkliga ändamål. Enligt en anonym studiochef vill de göra en remake på Last Tango in Paris, men allt som är sexigt och har en bra story tilltalar duon.


Aaron Eckhart är nu klar för huvudrollen i sci-fi filmen Battle: Los Angeles.

Storyn kretsar kring en marinplutons kamp på gatorna mot en alien-invasion. Och det är tänkt att Eckhart ska spela plutonledaren i filmen. Denna film kommer antagligen få premiär nån gång under 2010.


Hollywood tröttnar aldrig på framtiden (tack å lov). Snart kommer en ny våg av sciencefictionfilmer över oss igen, de flesta nyinspelningar av gamla favoriter. Som vi redan vet så kommer den 11:e Star Trek filmen och en 4:e film om Terminator på bio till våren/sommaren 2009.
Men även en ny Robocop planeras. Dessutom dammas scifi-klassiker som Förbjuden värld (Forbidden Planet) från 1956 och When Worlds Collide av för att komma i moderna varianter. Å dessa ska komma nån gång under 2010, men inga skådespelare e bestämda.


Kommentarer
Nicolas säger:

när är den ute då?

2008-12-11 Kl: 02:34:09
URL: http://nicolasg.blogg.se/
Lina säger:

Vem av filmerna menade du?

men jag ha slängt in beräknade datum på alla filmer, men de kommer nog ändras.

2008-12-11 Kl: 19:10:56
URL: http://afreaklikeme.blogg.se/

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: