Kommande filmer, del 6


Deadlikeme.jpg image by Starbuck_Star
Nu äntligen är filmen Dead Like Me: Life After Death färdig. Filmen som e fortsättningen på serien Dead Like Me, som här i sverige heter Mitt Liv Som Död, kommer direkt ut på dvd den 17 februari i Usa.
Men frågan e om filmen kommer komma till sverige? Det e väll bara att vänta å se.


Under 2009 kommer S Darko, som är uppföljaren till filmen Donnie Darko som kom 2001.
Denna filmen utspelar sig 7 år efter den förra å Donnies lilla syster, Samantha Darko, har hunnit bli 18 år gammal. Hon å hennes polare e på en roadtrip på väg till Los Angeles, då de börja få lika bissara syner som Donnie hade. 


Den animerade filmen Planet 51, som handlar om invånarna på just planet 51 som oroar sig för en invasion, kommer komma upp på bio under november 2009 i Usa.


Keanu Reaves och Dennis Hopper har blivit tillfrågad om de vill göra en Speed 3. Chansen att de säger ja e nog rätt liten me tanke på att Speed 2 sög big time och blev klassad som den sämsta uppföljaren någonsin. Keanu va ju smart som sa nej den gången, så frågan e om han våga ge filmen en ny chans. Det e bara att vänta å se. Kanske kommer det en Speed 3.


Zoolander som kom 2001 är aktuell för en uppföljare. Iaf om man ska lyssna på Ben Stiller som tydligen håller på att gå igenom olika manus för att hitta ett passande.. När filmen ska ha premiär e självklart oklart.


Föregånde Artiklar:
Kommande filmer, del 5
Kommande filmer, del 4
Kommande filmer, del 3

Kommande filmer, del 2
Kommande filmer, del 1

Kommentarer

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: