Kommande filmer, del 4

Som jag skrivit innan så kommer det en Iron Man 2 under våren 2010, men det e inte allt. Det planeras även för en Iron Man 3. Denna film ska komma upp på biograferna nån gång under 2012, men handlinge och vilka som kommer medverka e ännu inte klart.


Sa ju innan att det ska bli en ny trilogi av Terminator filmerna, T4, T5 å T6. Å Terminator 5 ska tydligen få premiär under 2011.


Transformers 3 har inte ens fått grönt ljus, men den har ändå fått ett premiär dautum! Filmen ska, om allt går enligt planerna, komma upp på biograferan redan 29 juni 2011 i Usa.
Michael Bay har även sagt att han gärna regissera upp till 5 filmer.


X-Men fick ju tre filmer. Å nu kommer spin-off filmen X-Men Origins: Wolverine. Denna film sägs ska ha premiär 1 maj 2009. men vi få väll se.
Sen kommer även en till Spin-off film, nämligen X-Men Origins: Magneto. Denna ska komma under 2011.


Å så nått lite småkul.

Världspremiär är så 2007. I ett ovanligt å lite rubbat pr-trick planerar 20th Century Fox att sända trailern för "The Day the Earth Stood Still" ut i rymden, till Alpha Centauri, som är den närmaste stjärnan,

Så vi får hoppas att förbipasserande aliens inte snappar upp några dumma idéer. Men skulle de nu göra det så e vi förhoppningsvis förberädda. För Sci-fi-filmen når Alpha Centauri först under år 2012.Föregånde Artiklar:
Kommande filmer, del 3
Kommande filmer, del 2
Kommande filmer, del 1

Kommentarer

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: